II.kolo Kupa Zagreba

U Zagrebu je 16.12.2017.godine na klizalištu Velesajam održano II.kolo Kupa Zagreba, natjecanja u umjetničkom i sinkroniziranom klizanju za mlađe natjecateljske kategorije.

Rezultate možete pogledati u protokolu natjecanja.

Protocol

Predavanje “Roditelji u sportu”

Pozivamo roditelje klizačica i klizača umjetničkog, brzog i sinkroniziranog klizanja na predavanje pod nazivom “Roditelji u sportu” koje će održati u sklopu Programa psihološke pripreme klizačica i klizača koji Zagrebački klizački savez od 2016.godine provodi sa reprezentativcima i perspektivnim klizačima/cama umjetničkog i brzog klizanja, a od 2017.godine i sa reprezentacijom sinkroniziranog klizanja i klizačima/cama mlađih dobnih skupina umjetničkog klizanja. Predavanje će održati voditeljica Programa, sportski psiholog prof.dr.sc.Renata Barić koja osim vaterpolista koje je uz ostale stručnjake dovela do svjetskog zlata 2016.godine radi sa gimnastičarem Tinom Srbićem, radila je sa veslačima u sklopu priprema za Olimpijske igre u Londonu (2012.) i Riju (2016.), sa nekim rukometašima, tenisačima i nizom drugih uspješnih sportašica i sportaša.

Predavanje će se održati u srijedu, 15.11.2017.godine od 19,00 – 20,30 sati u prostorijama Sportskog saveza grada Zagreba, Savska cesta 137, u  dvorani na etaži -1.
Veselimo se Vašem dolasku

 

9.Memorijal Lare Đerić i 1.kolo Kupa Zagreba

Na Klizalištu Velesajam je 07. i 08.10.2017.godine održano natjecanje u umjetničkom i sinkroniziranom klizanju Memorijal Lare Đerić i 1.kolo Kupa Zagreba.

Rezultate možete pogledati u nastavku.

Protocol

 

 Napredne mlađe juniorkeJuniorkeSeniorke Memorijal Lare Deric umjetnicko klizanjeOdrasliOdrasli1Odrasli2Ekipe sinkroniziranog klizanjaOdrasli3Odrasli4